2020-11-10 08:03Pressmeddelande

Vi vidtar 91 olika åtgärder mot Covid-19. Varje dag!

På Hotel Giò ska alla känna sig trygga och säkra. På Hotel Giò ska alla känna sig trygga och säkra.

Samtidigt som pandemin bröt ut i mars öppnade vi Hotel Giò på Råsundavägen 1 i Solna. Varje dag har vi välkomnat gäster till vårt hotell och restaurang som är inspirerat av det finaste vi vet – Italien. Vi vill att alla ska känna sig trygga och välkomna. Därför gör vi 91 olika saker varje dag för att eliminera risken för smittspridning. För hos oss är man alltid välkommen om man behöver komma iväg för ett litet avbrott i vardagen.

 

Vi vill såklart som alla andra att pandemin ska gå över så fort som möjligt. Därför gör vi precis allt vi kan för att ett besök hos oss ska vara säkert och inte riskera att öka smittspridningen. På Giò följer vi branschens förmodligen strängaste Covidåtgärdsplan, Best Western Hotels & Resorts ”Minimum standards Covid-19”. Dessutom såklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och branschstandard. Det finns inte en knapp, passage eller möbel som inte är med på våra checklistor. Vår personal sprider till exempel ut gäster, desinficerar allt från skärmar till galgar och byter städmaterial mellan varje rum. Dessutom får varje rum vädras och vila minst 48 h mellan varje gäst.

 

Hos oss kan man utan problem hålla distans och lita på att det är rent. Vi har dessutom parkeringsplatser direkt utanför dörren och en minuts promenad till Hagaparken.

 

På Giò gör vi allt för att både personal och gäster skall känna sig trygga, virus och bacciller lämnar vi utanför våra väggar, säger Eva Ilskog, General Manager Hotel Giò.

 

Vi har 180 rum fördelade på tio våningar med plats för såväl ensamresenären som familjen med fyra barn. Vi har dessutom lite större rum med pentry för de som vill ha det ännu bekvämare eller bo lite längre. I vårt vardagsrum finns gott om plats för dig som vill arbeta eller sitta avskilda med ditt sällskap i en varm och avslappnad miljö. Restaurang Mama Giò serverar frukost, lunch och middag och baren gör spännande och smakrika cocktails som vi serverar er vid bordet.

 

I december erbjuder vi dessutom övernattning och en riktigt festlig italiensk 4-rätters julmiddag , en härlig upplevelse för hela familjen!

 

Hotel Giò är designat och inrett av Spik Studios i Göteborg som även ligger bakom design av hotell som Steam i Västerås och Ellery Beach House på Lidingö. Inredningen är inspirerad av Italienskt 50-tal, samma inspiration som vårt hus hade när det byggdes på 50-talet och fick sin form av arkitekten Giò Pontis samtida Pirelliskrapa i Milano.


Om Giò

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards. I Skandinavien har kedjan över 180 hotell som alla erbjuder ett personligt boende. Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Alla våra svenska hotell är 100% rökfria. Hotellen kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.


Kontaktpersoner

Communications Manager
Corinna Björk
General Manager
Eva Ilskog

Relaterad media