2020-05-27 12:05Pressmeddelande

Italiensk sommar på Mama Giòs terrass vid Haga

Mat och dryck serveras i solen på Mama Gios 712 kvadratmter stora terrass på Råsundavägen 1. Mat och dryck serveras i solen på Mama Gios 712 kvadratmter stora terrass på Råsundavägen 1.

Med sina 712 kvadrat blir Mama Giòs terrass en luftig oas i sommar med välfylld bar, italienskt kök, varma grillar och inte minst en egen bocciabana. Nu öppnar terrassen och vi välkomnar alla som vill äta en bit, släcka törsten eller fika. Vi har såklart även svalkande glass och särskild meny för fyrfota vänner.

Råsundavägen 1 är ett tidstypiskt 50-talshus som sedan april i år huserar Hotel Giò. Ett helt nytt hotell och restaurang med inspiration från italienskt 50-tal. Det karaktäristiska f.d. kontorshuset har en lummig och ostörd baksida som nu erbjuder stockholmarna en härlig oas hela sommaren. Vi serverar både lunch, middag, AW och allt där emellan. På fredagarna drar vi igång grillarna och serverar grilllunch och drar sedan upp volymen och har AW med drinkar och mat på terrassen.  

Dessutom kan du utmana dina vänner på en match boccia, en italiensk kusin till den franska boulen. Vår egen bocciabana är krattad och kloten putsade!

Från Mama Giòs terrass går en gångbro över direkt till Hagaparken så ett besök hos oss kombineras med fördel med en promenad i Hagas grönska.  


Om Giò

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards. I Skandinavien har kedjan över 180 hotell som alla erbjuder ett personligt boende. Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Alla våra svenska hotell är 100% rökfria. Hotellen kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.


Kontaktpersoner

Communications Manager
Corinna Björk
General Manager
Eva Ilskog
Food & Beverage Manager
Marina Lundblad