2019-10-18 12:41Pressmeddelande

Eva Ilskog General Manager på nya Giò

1 april öppnar Giò, en mötesplats för alla som vill bo och äta, umgås och arbeta i en varm och kravlös miljö i Solna. Här kan du bo kort eller lång tid, äta hos Mama Giò, skåla på terrassen eller arbeta i vardagsrummet. Nu kan vi stolt presentera Giòs General Manager, inspiratör och matriark – Eva Ilskog.

 

Giò öppnar våren 2020 och erbjuder 180 rum, restaurang, bar och stor terrass. Hotellets koncept är framtaget av Spik studios och bygger på 50-talsbyggnadens ursprungliga inspiration, arkitekten Giò Pontis Pirellihus i Milano.

 

General Manager blir nyrekryteringen Eva Ilskog, med lång erfarenhet av hotellvärlden.

 

- Jag har kastat mig in i den underbara värld som har skapats för Giò och älskar det! Finns det någon härligare miljö än den som inspirerats av italienskt 50-tal? säger hon.

 

Eva Ilskog har lång erfarenhet av besöksnäringen och kommer senast från Scandic Continental där hon varit Meeting & Event Manager sedan starten. Här har hon på nytt tagit sig an ett uppdrag som innebär att starta något nytt.

 

- Det är ett privilegium att få vara med och forma ett helt nytt hotell. Att nu få rekrytera och forma det som ska bli Giò-familjen, sätta tonen och verkligen skapa min egen drömarbetsplats för alla medarbetare är otroligt roligt, säger hon.

 

- Att ha fått en sån kraft som Eva till Giò är fantastiskt och hennes kompetens och personlighet sätter verkligen tonen på Giò som ett hotell där man både vill arbeta och återkomma till som gäst – förhoppningsvis om och om igen, säger Torbjörn Brown, VD.

 

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.

 

Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Vi har ägt hotell sedan 1890-talet och driver Kom Hotel på Döbelnsgatan sedan 1971 och kan nu stolt utöka hotellverksamheten med Giò. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.

 

För ytterligare information eller bilder, kontakta Corinna Björk, kommunikationsansvarig KFUM Central/Giò, corinna@komhotel.se, 0702-851892.

 


Om Giò

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards. I Skandinavien har kedjan över 180 hotell som alla erbjuder ett personligt boende. Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Alla våra svenska hotell är 100% rökfria. Hotellen kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.


Kontaktpersoner

Communications Manager
Corinna Björk